Кулінарія

Влітку в спеку завжди готую саму велику каструлю, а просять ще добавки: наш улюблений рецепт окрошки

На вулиці літо, спека і не чого не хочеться робити! Але яке ж літо без холодної і смачної окрошки. Так саме сьогодні окрошку ми і будемо готувати.

Відварну картоплю нарізаємо кубиком.

Нарізаємо 250 г докторської ковбаси кубиком, можна взяти шинку або відварну яловичину.

Нарізаємо 2 огірка кубиком, а 1 огірок натираємо на крупній тертці для густоти і свіжості окрошки.

Частина редиски нарізаємо дрібним кубиком, а другу частину натираємо на тертці.

Відварені яйця нарізаємо кубиком.

Зелену цибулю і кріп дрібно нарізаємо, завжди в окрошку додайте побільше зелені. Трохи зелені залишаємо.

Додаємо сіль за смаком. Заливаємо холодним кефіром і додаємо газовану мінеральну воду.

Готуємо заправку для окрошки. Перетераем зелень з сіллю і гірчицею.

Добавлаем заправку в окрошку і прибираємо в холодильник охолодитися на годину.

Інгредієнти

  • Картопля – 3 шт.
  • Докторська ковбаса – 250 г
  • Огірки – 3 шт.
  • Редиска – 9 шт.
  • Яйця – 4 шт.
  • Зелена цибуля – 30 г
  • Кріп-30 г
  • Кефір – 1 л
  • Мінеральна вода – 0,5 л
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком